joi, 26 mai 2016

Stickerele pe Pereti - o noua arta ?

In ziua de azi, stickerele aplicate pe pereti devin un trend al decorarii interiorului locuintelor. Acestea sunt foarte simpli, pot capata orice forma si orice desen se doreste, se lipesc cu usurinta si tot la fel de usor se dezlipesc atunci cand este nevoie. Asadar, clientii nu trebuie sa faca nimic altceva decat sa isi aleaga modelul favorit pentru a-si personaliza incaperea, fiind o modalitate ideala atat pentru adulti, cat si pentru copii.

Ideal pentru copii 

Cei mici sunt cei mai fericiti atunci cand isi pot personaliza camerele cu toate desenele lor favorite, de la peisaje frumoase, la toate caracterele preferate din jocurile video si desene animate, stickerele fiind capabile sa schimbe intreaga atmosfera a unei incaperi. De asemenea, pe masura ce copiii cresc si isi schimba gusturile, pot schimba stickerele cu altele mai noi, procedura fiind foarte usor de efectuat.

Usor de dezlipit   


Datorita faptului ca se foloseste un adeziv special, rezistent, stickerele lipite sunt foarte rezistente, nu se deterioreaza si nu isi modifica culoarea o data cu trecerea timpului, insa este importanta respectarea procesului de lipire. De asemenea, tot la fel de usor este ca stickerele sa se dezlipeasca, fiind nevoie doar de cateva minute pentru a le putea inlatura atunci cand este nevoie.

Adeziv special


Adezivul nu ataca peretele si varul acestuia, ci mai degraba chiar il protejeaza impotriva murdarieri. Cu alte cuvinte, stickerele aplicate pe pereti reprezinta cea mai grozava modalitate de a personaliza un spatiu, intrucat limitele sunt impuse doar de imaginatie. In plus, preturile sunt foarte accesibile si variaza in functie de dimensiunile stickerelor, insa sunt mult inferioare procedurii alternative de revopsire a peretilor. De asemenea, varuirea unei incaperi dureaza chiar si cateva zile pana cand vopseaua se usuca, iar camera poate fi folosita, in timp ce stickerul presupune alegerea modelului preferat, apoi se comanda si se lipeste oriunde se doreste fara niciun risc.