miercuri, 5 octombrie 2016

Importanta alegerii fotografului pentru ziua nuntii

Fotografia de nunta nu este un subiect usor si din nefericire intervievarea potentialilor fotografi profesionisti poate fi o sarcina descurajatoare. Este important ca inainte de cautarea unui artist in domeniu sa studiati bine tipurile de imagini care pot fi realizate in cadrul unui astfel de eveniment.

Fotojurnalistica

Acestea sunt imagini sincere sau spontane de oameni si de decor si veti vedea rar oameni care prezinta o anumita postura pentru aparatul de fotografiat. Aceste tipuri de imagini surprind momentele autentice si ar trebui sa spuna o poveste.

Portret

Acestea sunt fotografii cu voi doi, prietenii si familia voastra, iar uneori, fotografii vor captura imagini cu mirii si invitatii sositi la eveniment. Fiti constienti de faptul ca anumite fotografii pot fi extrem de formale, iar de multe ori decorul este cel mai important.
Când un fotograf va spune ca este adeptul unei astfel de creatii, poate insemna mai multe lucruri in general, iar de cele mai multe ori faptul ca le place sa controleze scenele cât mai mult posibil pentru a crea o imagine care ii inspira personal, iar in aceasta actiune pot fi folosite ca elemente de recuzita pentru a indeplini o viziune artistica.

Ilustrativa

Acest stil este adesea folosit pentru imagini de logodna si este un amestec de traditional si fotojurnalistica, cu accent pe compozitie, iluminat si de fundal. Un fotograf profesionist pentru nunta gaseste medii interesante si incurajeaza cuplul sa se relaxeze si sa interactioneze in timp ce el surprinde momentele importante. Beneficiul motivului ilustrativ este faptul ca pare sa aiba spontaneitati, in timp ce ofera de fapt controlul tehnic al portretisticii.
Mai degraba decât sa foloseasca flash-uri, un fotograf profesionist pentru nunta utilizeaza lumina naturala gasita intr-un cadru, deoarece senzatia de lumina a soarelui confera caldura imaginii realizate. Pentru acest stil trebuie sa aveti un artist specialist din punct de vedere tehnic, care stie cum sa faca fata provocarilor de iluminare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu